Gamla favoriter


Skeppet (Se fler uppdrag)
Skeppet, som tillhör Coop, är flaggskeppet bland Lidingös livsmedelbutiker. Edison har utformat logotype och exteriör profil och ansvarar för löpande annonsering och marknadsföring.

Voltaire Magasin [Se fler uppdrag]
Ett magasin om kultur, politik, mat och resor; riktigt bra läsning för en medveten publik. Voltaire Magasin är en del av Kraft&Kultur och verkar i den franska upplysningens anda. Edison står för den grafiska utformningen av Voltaire Magasin.

Marinstaden [Se fler uppdrag]
Marinstaden kommer när det är färdigbyggt att omfatta 54 bostäder på eller vid vattnet. En unik boplats längst inne i Svindersviken, med kvaliteter som gör den svår att jämföra med något annat. Edison har positionerat Marinstaden och utvecklat ett marknadsföringskoncept som används genomgående i allt från hemsida till tryckt informationsmaterial.

advania folder

Advania
Advania är en är en ledande leverantör av informationsteknik på den svenska marknaden. Företaget har ca 300 anställda och finns etablerade på 14 platser i Sverige. Edison har hjälpt Advania att ta fram informations- och mässmaterial.

JM Hitta Hem

 

JM Bostad [Se fler uppdrag]
JM AB är Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter. Edison har under åren producerat informationsmaterial och annonser för profilering och marknadsföring av JMs olika bostadsprojekt. Samarbetet fortsätter idag genom de fotouppdrag som kontinuerligt genomförs av Richard Hammarskiöld på Edison.


Thule
 [Se fler uppdrag]
Thule är världsledande tillverkare av lasthållarsystem. Edison har utvecklat ett marknadsföringskoncept som implementerats i Thules organisationer världen över. Utifrån konceptet producerar Edison bl a Thules viktigaste marknadsföringsverktyg – en produktkatalog på 25 språk – och en ”verktygslåda” som hjälper varje land att producera eget marknadsföringsmaterial enligt det övergripande marknadsföringskonceptet.

The Soulkitchen
Till matstället The Soulkitchen i Lidingö Galleria – som specialiserat sig på libanesisk mat – har vi gjort en liten presentationsflyer, att dela ut till bl a alla företag på Lidingö.

restaurangassistans

Restaurangassistans
RestaurangAssistans är Sveriges ledande bemanningsföretag inom hotell- och restaurangbranschen med verksamheter i Stockholm, Göteborg och Malmö. Edison har utvecklat RestaurangAssistans nya hemsida.

 

Täby Centrum [Se fler uppdrag]
Täby Centrum är Sveriges största köpcentrum. En väl genomtänkt marknadsföringsstrategi, såväl internt som externt, som utarbetats i samarbete mellan Edison och Täby Centrum har bidragit till att köpcentrumet behållit sin starka position under flera år. Utifrån den långsiktiga strategin producerar Edison allt material för den löpande marknadsföringen av Sveriges största centrum.

Babyland [Se fler uppdrag]
Babyland är Sveriges ledande kedja med produkter för barn mellan 0-3 år. Edison producerade annonser, kataloger, DR, affischer och butiksmaterial.

Kraft & Kultur [Se fler uppdrag]
Kraft&Kultur säljer el som enbart produceras från vatten och vind och förser idag bl.a. 200 av landets miljömedvetna kommuner med el. Företaget säljer även kultur till bra priser. Edison har utvecklat logotype och grafiskt formspråk och tagit fram kampanjer som berättar om vikten av att byta till ett elbolag som producerar el bara från vatten och vind.

Kulturbutik [Se fler uppdrag]
Kulturbutik.se är en snabbt växande bokhandel på nätet som erbjuder drygt 2 miljoner bok- och CD-titlar till mycket förmånliga priser. Edison har hjälpt Kulturbutik.se med riktade kampanjer i T-bana och dagspress.

gemenskap Grön

Gemenskap Grön (Se fler uppdrag)
Nordens största ekovaruhus på nätet erbjuder produkter som är designade och tillverkade med stor hänsyn till miljö och etisk produktion. Edison har tagit fram det grafiska programmet och arbetat med löpande marknadsföring.

IFL [Se fler uppdrag]
IFL vid Handelshögskolan i Stockholm erbjuder kvalificerad ledarskapsutbildning och har idag en position bland ledande europeiska business schools. Edison producerar material för marknadsföring av IFLs programutbud.

Vinn [Se fler uppdrag]
Vinn Stormarknad i Stinsen köpcentrum, är en stormarknad med en försäljningsyta på över 11.000 kvm. Edison har förutom namnet och logotypen skapat och genomfört kommunikationskonceptet som genomsyrar såväl interiören i butiken, som marknadsföringen.

JM Kommersiellt
JM AB arbetar med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. Edison har varit involverad i marknadsförningen av flera av JMs kommersiella projekt.

Corp Nordic
CorpNordic, med etableringar i Stockholm och Köpenhamn, sköter administrationen för 500 bolag i Norden inom en mängd branscher – omfattande allt från gruvindustri, fastigheter, flygresor till medicinteknik. Edision har hjälpt CorpNordic i Sverige att utveckla ett marknadsföringskoncept för deras tjänst FullserviceAdministration.

Vi-butikerna [Se fler uppdrag]
Vi-butikerna är en kedja av fristående livsmedelshandlare där varje butik anpassar sortiment utifrån lokala önskemål. Tvärtemot konkurrenterna – värnar de om mångfalden av varumärken istället för att utveckla eget varumärke som stryper mångfalden. Utifrån dessa förutsättningar hjälpte Edison kedjan att tydligare positioner sig på marknaden med hjälp av det beskrivande ”Vi fria handlare i samverkan” och ett nytt, tydligare marknadsföringskoncept.

Färgfabriken
Färgfabriken är konsthallen vars utställningar ofta uppmärksammas världen över. Utställningar på Färgfabriken har två år i rad rankats som en av årets tio bästa av den anrika tidskriften Art Forum i New York. Edison har utarbetat grafiskt program och utställningskataloger.

 

Husqvarna Viking
Symaskinen har utvecklats till ”sydator” och öppnat för mer skapande än klassisk sömnad, vilket attraherar helt nya målgrupper. På uppdrag av Husqvarna Viking utvecklade Edison ett kampanjkoncept för att berätta om möjligheterna med den nya tidens ”sydatorer” för utvalda målgrupper.

Office IT-partner
Office Data är en rikstäckande kedja för försäljning, installation och service av datorer och kontorsmaskiner. Edison har bl a utarbetat lokalt anpassade marknadsföringsinsatser.

Selstor
SelStor AB är ett en ny aktör på den svenska self-storage marknaden. Edison var med och tog fram logotype, grafisk profil, hemsida och lanseringskampanj inför öppnandet av SelStors första anläggning i Sverige 2008.

Sveriges Banker
Sveriges Banker gör regelbundet gemensamma utspel för att uppmärksamma svenska folket på hur man kan minska rånrisken genom att använda bankkort istället för kontanter. Edison har stått för utformningen av samtliga dessa kampanjer.

Prorehab
ProRehab är legitimerade naprapater som behandlar allt från akuta smärtor till kroniska besvär. De arbetar dessutom med skadeförebyggande behandlingar och idrottsskador. Edison har skapat namn, logotyp och grafiskt program, samt hemsida, annonser och affischer.

Telefonplan
Telefonplan – en förort som länge dominerades av LM Ericssson – genomgår just nu en stor omvandling till en modern stadsdel präglad av form och design. På uppdrag av AP Fastigheter, JM, HSB, Stena Fastigheter, EBAB, SSM, AFA Fastigheter  och Stockholms Stad har Edison tagit fram informationsmaterial som presenterar utvecklingen av framtidens Telefonplan.

Travelpartner
Travel Partner är en resebyrå på nätet som funnits sedan 1997. Men det var först när Edison skapade ett kommunikationskoncept där grundaren och vd:n Leif Lundin berättade varför han var ”den gamla resebyråns största fiende” som verksamheten tog fart. Travel Partner seglade snart upp som den fjärde snabbast växande .se sajten i Sverige och har mångdubblat sin omsättning de senaste åren.

VSM Group
Inspira är namnet på ett nytt tillbehörsprogram för moderna, datoriserade sy- och brodyrmaskiner som utvecklats av VSM Group. Edison har tagit fram den grafiska formen med ny logotype och en heltäckande tillbehörskatalog.

Wienerkonditoriet
Wienerkonditoriet på Biblioteksagatan är med sina anor från 1904 ett av Stockholms mest anrika konditorier. Wienerkonditoriet har nyligen genomgått en varsam men omfattande förnyelse där Edison svarar för ett nytt, uppdaterat grafiskt program.

Comments are closed.

Edison Reklam AB
Östermalmsgatan 26A
114 26 Stockholm
Tel: +46 8 579 335 00